Feestavond met Trinity

april 15, 2019

De Nederlandse muziekgroep Trinity gaat dit jaar iets nieuws doen: gatherings!

 

Zanger Elbert legt het je uit: “We zijn super dankbaar dat we regelmatig voor grote zalen mogen spelen, maar onze kern verliezen we nooit: akoestisch, met weinig poespas, een hemels feestje bouwen! En dat is precies waarom we Gatherings gaan doen: Lokale, kleinschalige oergezellige optredens bij mensen met een grote schuur, tuin of huiskamer in jouw buurt.

Avonden vol muziek, verhalen, zang, dans, hapjes, drankjes en ontmoeting. We houden van kletsen en heel veel lol hebben met ons publiek. En natuurlijk gaan we op zoek naar wat jou en ons inspireert en hoop geeft.”

Op vrijdag 17 mei 2019 om 20.00 uur gaat Trinity zo’n feestje bouwen voor jong en oud van de Verbinding. Een unieke kans om in een ontspannen sfeer met elkaar feest te vieren. Het wordt leuk met de mannen van Trinity zonder podium of backstage area, met hapjes en drankjes, een gezellig doldwaas sfeertje EN de tijd om elkaar te ontmoeten en te kletsen.

Voor wie: Iedereen: kinderen, tieners, jongeren, ouderen.
Wanneer: vrijdag 17 mei om 20:00 uur.
Waar: Zorgboerderij Bruintjes, Kanaaldijk West 6, Abcoude.
Kaarten: €25,- per persoon, een entreekaart t/m 12 jaar kost €20,- per persoon. Inclusief twee consumpties!
Reserveren: bril@solcon.nl, geef je naam/namen op en hoeveel kaarten je wilt reserveren. Graag ook je mobiele telefoonnummer vermelden. Na een aantal weken ontvang je een Tikkie om te betalen.

Trinity gaat spelen in een kleine setting, dat betekent dat er maar beperkt ruimte is. Dus bestel op tijd je kaarten. Bij mooi weer wordt het een openluchtconcert en anders vinden we onderdak in een schuur.

Wij zien uit naar een te gekke avond!