New Wine Zomerconferentie 2019

januari 21, 2019

Ga je mee naar de New Wine zomerconferentie 2019? Die is van zaterdag 20 tot vrijdag 26 juli op landgoed Velder in Liempde. Het thema: Kingdom people, mensen van het Koninkrijk. Dé vraag aan deelnemers is: ‘Wie ben je in Gods Koninkrijk? Waar leef je voor? Hoe voed je jezelf als christen?

In de zomervakantie een week kamperen en in die week samen en zelf groeien in je geloof door het volgen van diverse workshops, themadiensten, cabaret, kunst en dergelijke. Kinderen, jeugd en jongvolwassenen hebben meerdere keren per dag hun eigen programma per leeftijdsgroep. De conferentie trekt zo’n 4500 deelnemers.

Overdag, maar ook vooral na het avondprogramma is het erg gezellig. Er wordt stevig gepraat, gebeden en geborreld. Het is dus gewoon heel leuk!

Tja, hoe doe je dat in je zomervakantie? Veel van de deelnemers gaan voorafgaand, of aansluitend aan New Wine op (een iets kortere?) zomervakantie. Het is het méér dan waard!

Wat is de organisatie “New Wine”?
Een beweging van kerken waarin we elkaar aanmoedigen, inspireren en toerusten om in de kracht van de Geest te getuigen van de komst van Gods Koninkrijk.

Aanmelden!
Nu al zin? Meld je dan eerst individueel/als gezin aan (bij aanmelden vóór 1 maart krijg je vroegboekkorting)

Vragen?
Check de website van New Wine!