De Bijbeltrotters

De Bijbeltrotters is er voor kinderen uit groep 7 en 8 van de basisschool. Alle kinderen uit De Verbinding (ook vriendjes & vriendinnetjes van buitenaf) zijn welkom!

Het doel van deze vereniging is om op een gezellige manier een band met elkaar op te bouwen en spelenderwijs Gods liefde te ontdekken. De Bijbeltrotters vormt zo een mooi opstapje van de kindernevendienst naar de ‘jonge jeugdvereniging’ Youth Alive.

Wat doen we?

Tijdens de avond is er veel aandacht voor elkaar. We behandelen altijd een (bijbels) onderwerp met een bijpassend spel of andere activiteit. Maar plezier maken met elkaar staat centraal! Naast de reguliere avonden wordt er ook altijd een leuke start- en slotactiviteit georganiseerd. Zo zijn we onlangs nog met elkaar naar een klimmuur geweest. Ook houden we ‘ontspanningsavonden’ waarbij we bijvoorbeeld een film kijken met elkaar, sinterklaas vieren of allerlei spelletjes spelen.

Waar & wanneer?

De Bijbeltrotters komen samen op zaterdagavond van 18:30 uur – 20:00 uur in de Rehobothkerk.

Wie leidt de vereniging?

De leiding bestaat uit 5 vrijwilligers uit De Verbinding. Op dit moment zijn dat Hugo Kranenburg, Bert IJmker, Marnix Karssenberg, Nienke Kalsbeek en Marhte Ronner. Daarnaast is ieder kind ‘maatje’ met iemand van de leiding. Hij/zij onderhoudt persoonlijk contact met het kind en is aanspreekpunt voor de ouder(s).

IMG_2780

Meer lezen over de andere jeugdverenigingen?

 

Heb je vragen over het jeugdwerk?

Neem dan contact met ons op!