JV Nexus

De naam Nexus staat in het Latijns voor “verbinding”. Een Nexus brengt twee of meer personen of dingen met elkaar in verband. JV Nexus richt zich op jongeren van 16 tot +/- 25 uit de Verbinding en daarbuiten!

JV Nexus is een jeugdvereniging van de Verbinding voor jongeren vanaf 16 jaar. Een jeugdvereniging waar het voornamelijk belangrijk is dat jij je vrij en niet geremd voelt. Waar jij je mening kan geven. Waar je samen met andere leeftijdsgenoten kan praten over het geloof, mag leren over het geloof en waar mogelijk dit ook terug kan en mag geven aan elkaar. We leren van elkaar door het blijven stellen van vragen en het delen van ervaringen.

Het ‘Eigen Weekend’

Elkaar ontmoeten buiten de kerkgebouwen is ook erg belangrijk. Daarom zijn er naast de reguliere avonden ook vrije avonden om bijvoorbeeld te lasergamen, barbecuen, bowlen of een drankje te doen in de stad. Elk nieuw seizoen begint met een ‘Eigen Weekend’. De leden van JV Nexus en de nieuwe leden die er dat seizoen bijkomen gaan dan samen een weekend weg.

Waar & wanneer?

JV Nexus komt om de week samen en start vanaf 19:15 uur en duurt tot ongeveer 21:00 uur. Na afloop wordt er vaak nog een drankje gedronken aan de nieuwe bar en een potje tafelvoetbal gespeeld of gedart in het vernieuwde Honk (naast de Pniël).

Wie leidt JV Nexus?

JV Nexus draait voornamelijk zelfstandig maar heeft nog wel aanspreekpunten. Op dit moment zijn dit Nienke Kalsbeek, Thomas Buisman, Derk Kok en Bill-Lee Lam. Voor vragen kun je ons bereiken via jvnexus@deverbindinghilversum.nl.

Wil je een keer langskomen? Dan ben je van harte welkom!

Contact

Meer informatie over het jeugdwerk?

Neem contact met ons op!