Muziekwerk

Muziek in De Verbinding

Muziek maken, spelen en luisteren speelt een belangrijke rol in De Verbinding. En er is voor ieder wat wils. Jong en oud kan deelnemen aan de verschillende muziekteams die spelen tijdens de eredienst, koren of overige muziekinitiatieven zoals workshops of muziekwerk binnen de wijkgemeenten.

Kingkids

IMG_2995

Christelijk kinderkoor Kingkids is er voor kinderen van zes tot twaalf jaar die van zingen en dansen houden om daarmee God te prijzen o.l.v. Gerlieze Plaggenmarsch. Het is interkerkelijk dus ook kinderen die niet in de verbinding naar de kerk gaan, zijn welkom! We oefenen om de week op vrijdag van 18:30 – 19:15 uur in de Schuilhof en zingen veel liedjes van make some noise kids maar ook opwekking voor kids en andere christelijke liedjes komen voorbij. Nederlandse en Engelse liedjes. We treden af en toe op in kerken tijdens een kerkdienst en hebben altijd een gaaf kerstconcert!

Wil je contact opnemen met kingkids dan kan je ze bereiken via kingkidskoor@gmail.com

PRaiSe

PRS5Vanuit een groot enthousiasme is in 2013 het PRaiSe Choir ontstaan. Een projectkoor dat een aantal keer per jaar uitvoeringen geeft. Denk bijvoorbeeld aan een swingend optreden in het centrum van Hilversum in de dagen voor Kerst. Of een mooi ingetogen optreden op Goede Vrijdag. Ook werken we regelmatig samen met andere koren/muzikanten zoals Gospel Boulevard of The Psalm Project. Daarnaast verlenen we ook geregeld onze medewerking in reguliere kerk- en themadiensten. Ons repertoire bestaat uit zowel traditionele als moderne aanbiddingsliederen van Opwekking, The Psalm Project, Sela, Elevation Worshippand en Hillsong.

De grootte van het koor varieert per project, maar meestal zingen we met gemiddeld 25 koorleden. We zingen meerstemmig dus hebben koorleden die sopraan, alt, tenor of de baspartij zingen. Tijdens uitvoeringen maken we ook regelmatig gebruik van gastmuzikanten.

We maken per project een planning qua repetities en wisselen hierbij de maandag en de donderdag af. De tijd en locatie staan vast en zijn van 20.00- 22.00 uur in de Schuilhof. Je hoeft echt geen professional te zijn om deel uit te maken van het PRaiSe Choir. Iedereen die het leuk vindt om vanuit zijn/haar hart te zingen is van harte welkom!

Heb je interesse om mee te doen aan één (of meerdere) van onze projecten of wil je meer informatie, like en volg ons dan op Facebook of mail naar prskoor@gmail.com.