Verenigingen

Senioren van de Verbinding

De senioren van de Verbinding, 70-plussers, ontmoeten elkaar een aantal keer per jaar. Zo eten zij stamppot bij de opening van het winterseizoen, houden zij samen een Kerst- en een Paasviering en staat er ieder jaar ook weer een gezellig uitje op het programma. Door deze activiteiten wordt de onderlinge band steeds sterker.

Vragen over de activiteiten?
Neem contact met ons op via het contactformulier.

Vrouwenverenigingen

Binnen de Verbinding kennen we een aantal vrouwenverenigingen. Het woord zegt het al. Opgericht voor en door vrouwen uit de gemeente. Met als doel elkaar te ontmoeten, naar elkaar om te zien en het geloof met elkaar te delen.

Jehudith

In de Pniëlkerk bestaat vrouwenvereniging ‘Jehudith’. Zij komen om de veertien dagen bij elkaar op donderdagavond. Van 19:45 uur tot 22:00 uur. In de zomermaanden is er geen vereniging.

Sola Fide

In de Rehoboth kennen we vrouwenkring ‘Sola Fide’. Zij komen om de week op donderdag samen bij leden die hun huis beschikbaar stellen. Belangrijk binnen de kring is de aandacht voor elkaar, maar natuurlijk staan ze ook stil bij wat de bijbel te vertellen heeft. Daarnaast worden er ook ontspanningsactiviteiten georganiseerd.

Wil je meer weten over de vrouwenverenigingen? Neem dan contact met ons op!