Startweekend De Verbinding

september 5, 2019

Op zaterdag 7 en zondag 8 september 2019 starten wij het kerkelijke seizoen op een feestelijke manier bij de Pnielkerk met het thema: Omzien naar elkaar

De tijd nemen voor de ander – in de kerk en in Hilversum. Maar hoe doe je dat? Deze dagen hopen we op een gezellig samenzijn met zoveel mogelijk mensen uit de gemeente. Eventuele gasten van buitenaf zijn uiteraard ook van harte welkom! Jong en oud(er) starten samen het nieuwe seizoen. Vanaf zaterdag 16:00 ben je welkom bij de Pniëlkerk waar verschillende activiteiten worden georganiseerd. Zo zal er een speurtocht zijn (met prijs!), kun je meedoen aan een wandeling of het vierkamp. Ook zullen we met elkaar een heerlijke BBQ houden. Heb je je hiervoor nog niet opgegeven? Stuur dan een mail naar startweekend@deverbindinghilversum.nl. Uiteraard zijn heerlijke meegebrachte salades zeer welkom.

Zondag 8 september starten we met koffie en een sing-in vanaf 9:30u. Om 10:00u houden we de dienst met na afloop koffie en taart. Ook hiervoor hebben we je hulp nodig. Neem je lekkerste taart mee en laat even weten dat we op je mogen rekenen.

We zien uit naar een mooi weekend met elkaar!