Voedselbank drive-in actie

Voedselbank drive-in actie

Graag brengen wij als diaconie opnieuw de nood binnen de voedselbank onder de aandacht. Sinds de corona-uitbraak kent Voedselbank Gooi en Omstreken een gestage groei van klandizie. In vergelijking met het begin van dit jaar is het aantal mensen dat gebruikmaakt van de Voedselbank in Hilversum met ruim 20% gestegen. Wat ons betreft weer tijd voor een mooie inzamelingsactie!

Zowel geld als producten zijn heel hard nodig! Net als in het voorjaar organiseren wij graag weer een ‘Voedselbank drive-in, drop-off point’. Zet de boodschappen, bij voorkeur, in een tas of krat in de kofferbak. Rijd de auto voor bij de locatie Pniëlkerk en wij halen de boodschappen uit uw kofferbak. U hoeft de auto niet uit, wij houden voldoende afstand en helpen met zijn allen de Voedselbank.

Uiteraard kunt u ook met de fiets langsrijden. Wij zetten buiten tafels klaar waar u de boodschappen op kunt zetten. Bij slecht weer zorgen wij voor een tent, zodat alle ingeleverde producten in ieder geval droog ingezameld worden.

Boodschappenlijst Voedselbank
– Thee en koffie
– Zonnebloemolie
– Groenten in blik
– Waspoeder (niet vloeibaar)
– Broodbeleg (houdbaar)
– Visconserven
– Schoonmaakmiddelen
– Maaltijdsoep
– Rijst of (volkoren)pasta

Wilt u liever een gift geven, dan kunt u dit overmaken op NL24RABO 01073.26.825 t.n.v. ‘Diaconie de Verbinding Hilversum o.v.v. Voedselbank’.

Doet u (weer) met ons mee? Samen kunnen wij het verschil maken! Namens de diaconie heel hartelijk bedankt!

Datum en locatie

Zaterdag 12 december 2020
van 12.00 – 14.00 uur
Locatie: Pniëlkerk – Van Ghentlaan